My Profile


Bismillahirrahmaanirrahim..
Assalamualaikum w.b.t...
 Saya bukanlah seorang yang hebat dalam menitipkan tinta seperti seorang penulis novel,bukan juga seorang pemuisi yang puitis dalam bersyair,saya hanya hamba Allah yang lemah,hanya mampu berkongsi tentang apa yang saya tahu melalui secebis ilmu yang saya ada..

 Nama diberi NUR AFIEFAH BINTI AMIR ,dilahirkan pada 29 Jun 1992...sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak perempuan..
bekas pelajar di Universiti Aal-Albayt,Mafraq,Jordan.
Ijazah Sarjana Muda Pengajian Islam, dalam bidang Usuluddin..dan sekarang sedang aktif berbisness online dengan produk2 kesihatan dan kecantikan bersama suami tercinta HUZAIFAH BIN BASIT..Berasal dari Ipoh,Perak...Suami orang Negeri Sembilan dan kami menetap di Negeri Sembilan.. InsyaAllah,blog ini medan untuk berkongsi ilmu dan tips2 yang bermanfaat buat sahabat-sahabat...sebarang cadangan atau komentar amat dialu-alukan untuk memperbaiki penulisan yang serba kekurangan ini...mohon tegur dengan cara baik, dan tunjuk ajar dari kalian yang lebih berpengalaman..Moga Allah redha..dan semoga ianya bermanfaat buat anda semua...salam ukhuwah..^__^ 

RUFAIDAH BINTI HUZAIFAH
Dilahirkan pada 27 SEPTEMBER 2015 di Hospital Takhassusi Irbid Jordan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...